Lär dig grunderna i Excel med vår grundkurs

Excel är ett av de mest använda programmen i arbetslivet idag, oavsett bransch eller arbetsuppgift. Oavsett om du arbetar inom administration, ekonomi, projektledning eller marknadsföring, så är Excel ett verktyg som kan hjälpa dig att effektivisera ditt arbete och fatta bättre beslut. På LearnE erbjuder vi nu en grundkurs i Excel där vi går igenom allt du behöver veta för att komma igång och bli självsäker i programmet.

Varför ska du lära dig Excel?

  1. Öka din produktivitet
    Excel är utmärkt för att spara tid och förbättra effektiviteten. Med hjälp av verktyget kan du automatisera uppgifter som annars skulle ta mycket tid, till exempel datainmatning, kalkylering och rapportgenerering. Vår grundkurs hjälper dig att förstå hur du kan använda dessa funktioner för att förenkla din vardag.
  2. Bättre beslutsfattande
    Genom att lära dig Excel kan du samla in, bearbeta och analysera data på ett strukturerat sätt. Detta gör det enklare att dra slutsatser och fatta välgrundade beslut baserat på fakta. Med rätt användning av Excel kan du visualisera din data genom diagram och grafer för att få en tydlig bild av utveckling och trender.
  3. Öka din anställningsbarhet
    Excel är en eftertraktad kompetens på arbetsmarknaden. Många arbetsgivare letar efter personer som kan hantera data och jobba effektivt i program som Excel. Genom att gå vår grundkurs ökar du dina chanser att sticka ut och bli mer attraktiv för potentiella arbetsgivare.
  4. Anpassad för nybörjare
    Kursen är skapad för dig som är nybörjare och vill ha en tydlig och strukturerad introduktion till Excel. Du behöver inga förkunskaper för att börja, och vi guidar dig steg för steg genom programmets viktigaste funktioner. Vi går igenom grunderna så att du snabbt kan känna dig trygg med att använda Excel i ditt arbete.

Vad ingår i vår grundkurs?

I Excel Grundkursen från LearnE går vi igenom allt från enkla kalkylblad och formler till mer avancerade verktyg som filtrering och pivottabeller. Du får även lära dig hur du kan presentera din data visuellt med hjälp av diagram och hur du på ett smart sätt kan hantera stora mängder information.

Läs mer och anmäl dig till vår grundkurs här: Excel Grundkurs.

Ta första steget mot att bli en Excel-expert redan idag!